ΥΛΙΚΑ
1 φιλέτο μοσχάρι 250 γρ.
1 γλυκοπατάτα μεσαίου μεγέθους
2 παντζάρια χωρίς φύλλα
1 κ.σ blue cheese
Μπαχαρικά με καπνό
50 ml Soya sauce
Σχοινόπρασο
Βιολογικό Ελαιόλαδο Prestige
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε το κρέας με ελαιόλαδο, soya sauce & μπαχαρικά με καπνό από βραδύς. Βράζουμε την γλυκοπατάτα και την βάζουμε στο multi μαζί με το blue cheese, λίγο ελαιόλαδο , αλάτι & πιπέρι. Για το πατζαρι, ξεφλουδίζουμε & βράζουμε και χτυπάμε στο multi με ελαιόλαδο, σχοινόπρασο, αλάτι & πιπέρι. Ψήνουμε το κρέας σε σχαροτηγανο για 5 λεπτά την κάθε πλευρά & αφήνουμε να βγάλει τα περιττά υγρά ( ξεκούραση ). Για το ελαιόλαδο σχοινόπρασο, θα χτυπήσουμε ελαιόλαδο με φύλλα από σχοινόπρασο & αλάτι.
Για το στήσιμο, κόβουμε σε Φιλετινια το φιλέτο και στήνουμε όπως στην φωτογραφία παραπάνω.