Μπούτι γαλοπούλας μαριναρισμένο 24 ώρες

ΥΛΙΚΑ

1 μπούτι γαλοπούλας μικρού μεγέθους Μέλι
Λίγα φύλλα μιξ πράσινη σαλάτα
2 σκελίδες Σκόρδο
1 σύκο ξερό η φρέσκο
Λίγες ρώγες κόκκινο σταφύλι
4 ντοματίνια
Καπαρόμηλα
Μαϊντανό
2 Μανιτάρια brown
Βέγκαν μαγιονέζα
50 ml Ούζο
Βιολογικό Ελαιόλαδο Prestige
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μπούτι γαλοπούλα
Μαρινάρουμε το μπούτι για 24 ώρες σε μαρινάδα από μέλι, δεντρολίβανο και σκόρδο. Το τηγανίζουμε ελαφρά απ όλες τις πλευρές & το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αέρα.

Μανιτάρια
Τα μανιτάρια τα λαδώνουνε και βάζουμε αλάτι & πιπέρι και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.

Vinaigrette Σύκο
Η vinaigrette για την σαλάτα ξεκινάει με το ελαιόλαδο και το σύκο. Το σύκο,το τσιγαρίσουμε και μετά με ελάχιστο νερό το βράζουμε μέχρι να γίνει σάλτσα. Τέλος το χτυπάμε με το ελαιόλαδο, αλάτι και μέλι.

Λάδι μαϊντανού
Χτυπάμε τον μαϊντανό με ελαιόλαδο & αλάτι- πιπέρι . Το βάζουμε ψυγείο για 2-3 ώρες και το βγάζουμε μέχρι να ανεβει πάνω το λάδι μαϊντανού. Τέλος το περνάμε από σίτα και σερβίρουμε .

Στήνουμε όπως η φωτογραφία