Στα Καμίνια του νομού Αχαΐας, η οικογενειακή μας επιχείρηση, το «Ελαιοτριβείο του Μαγιώνου», αποτελεί σύμβολο ποιότητας και παράδοσης από το 1970. Ιδρυθείσα από τον Σωτήριο Μαγιώνο, η επιχείρηση πέρασε με επιτυχία από γενιά σε γενιά. Πρώτα στην κόρη του, Φωτεινή Μαγιώνου, και τον σύζυγό της, Χριστόδουλο Ράπτη, και πλέον στα παιδιά τους, Δημήτριο και Μάριο Ράπτη. Με την ίδια αφοσίωση και πάθος, συνεχίζουμε να παρέχουμε εξαιρετικό ελαιόλαδο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Διατηρώντας την πλούσια παράδοση της Αχαΐας, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τον πολύτιμο καρπό της ελληνικής γης σε προϊόν υψηλής ποιότητας, μοναδικής γεύσης και πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες.
Η Prestige EVOO, ιδρυθείσα το 2021 από δύο αδέρφια με πάθος για την παράδοση και την ποιότητα, φέρνει στο τραπέζι σας την απόλυτη εμπειρία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.
Η διαφορά του ελαιολάδου μας έγκειται στην αφοσίωσή μας σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Από τον ελαιώνα μέχρι την τυποποίηση, η Prestige EVOO επιβλέπει και ελέγχει διεξοδικά κάθε βήμα για να σας προσφέρει ένα μοναδικό και ξεχωριστό προϊόν.
Αντλώντας σοφία από τις παραδόσεις των παλαιότερων γενιών και εξελίσσοντας την τεχνογνωσία τους με σύγχρονες μεθόδους, η Prestige EVOO επενδύει σε προηγμένο εξοπλισμό και θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.
Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας. Κάθε βήμα μας καθοδηγείται από αυτήν την αμετακίνητη αρχή, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε ΚΥΡΟΣ και σεβασμό στις διαδικασίες και στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτές.
Αρχική Προετοιμασία
Οι ελιές πλένονται προσεκτικά με πόσιμο νερό, απομακρύνοντας κάθε ακαθαρσία και εξασφαλίζοντας την απόλυτη καθαριότητα του καρπού πριν από την ελαιοποίηση. Η φροντίδα μας σε αυτό το στάδιο είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ποιότητας και της αγνότητας του ελαιολάδου.
Μηχανική Επεξεργασία Χωρίς Νερό
Η ελαιοποίηση γίνεται αποκλειστικά με μηχανικό τρόπο, χωρίς την προσθήκη νερού. Χρησιμοποιούμε την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης για να διασφαλίσουμε ότι το ελαιόλαδο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα πλούσια αρώματά του. Η διαδικασία αυτή προστατεύει τις πολύτιμες φαινόλες και τα μονοακόρεστα λιπαρά, προσφέροντας ένα ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας. Τέλος φιλτράρεται αμέσως και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη αζώτου, ώστε να διατηρηθούν όλα τα οργανοληπτικά του συστατικά ακέραια, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα πιστοποιητικα ποιότητας του προϊόντος μας.
Τελικό Προϊόν
Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο που διατηρεί τη φυσική του γεύση και τα θρεπτικά του οφέλη. Όλα τα προϊόντα PRESTIGE Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο τυποποιείται με το πιστοποιημένο διεθνές πρότυπο υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, για να παραμείνουν αυτούσια όλα τα θρεπτικά συστατικά του άγουρου φυσικού χυμού, είναι ένα προϊόν που δημιουργείται με προσοχή και αφοσίωση σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από τη συγκομιδή έως την ελαιοποίηση και την τυποποίηση ώστε αυτό να μεταφερθεί στους καταναλωτές.